Гід у світі подарунків на день Святого Валентина: подарунки для НЬОГО

Автор Margo 07.02.2016 0 Коментарі

Рівно через тиждень всі закохані пари у світі відзначатимуть день Святого Валентина. І перед дівчатами з'являється непросте завдання - придбати оригінальний подарунок своєму хлопцеві, нареченому, чоловікові. Звичайно ж є стандартні подарунки для чоловіків, такі як шкарпетки, одеколон або бритва. Але ми в нашому магазині подарунків GIFT2U вирішили довести, що навіть в таких категоріях можна знайти прикольні, яскраві і неповторні подарунки для чоловіків на день всіх закоханих.

 


 

Мотивационный скретч-постер 100 BucketList KAMASUTRA Edition  Зажигалка Zippo Bolted Armor  Галстук бабочка в подарок LAA Fashion Флора

 


 

1. Мотиваційний скретч-постер 100 BucketList Kamasutra, 400 гривень

Як і в гіді для вибору подарунка дівчатам, ми пропонуємо придбати скретч-постер в подарунок. Але на цей раз це не романтичний постер, а відвертий, 'на грані фолу'. Здивуйте свого молодого чоловіка таким інтимним подарунком, як постер зі 100 сексуальними позиціями і після цього іскра надовго нікуди не дінеться з ваших відносин.

 

2. Запальничка Zippo Bolted Armor, 1607 гривень

Стильна і сувора запальничка Zippo - прекрасний подарунок для чоловіків. Якщо ваша друга половинка курить, то купивши таку шикарну запальничку ви точно потрапите в точку.

 

3. Краватка метелик в подарунок LAA Fashion Флора, 420 гривень

Дуже популярні зараз серед молодих людей - дерев'яні краватки-метелики. Купивши таку на День Святого Валентина ви підкреслите, що цінуєте у вашому партнері смак і стиль.

 


 

Ежедневник ручной работы А5 Игра престолов Лютоволк (brown)  Дизайнерский кошелек YuT collection Smart Wallet brown leather  Подарочный набор носков для мужчин HAPPY SOCKS Imagination

 


 

4. Щоденник ручної роботи А5 Гра престолів Лютововк, 1100 гривень

Гра престолів напевно найпопулярніший ТБ серіал на сьогоднішній день. І якщо ваш хлопець є його прихильником, то придбати цей дизайнерський блокнот зі знаменитої емблемою ручної роботи єдиний ваш вибір. Таким способом ви прекрасно підкреслите, що в курсі пристрастей вашого молодої людини.

 

5. Дизайнерський гаманець YuT collection Smart brown leather Wallet, 785 гривень

Гаманці незамінна річ у будь-якої людини. Так що якщо ви вже кілька днів ламаєте собі голову, що ж подарувати коханому чоловікові, то недорогий шкіряний гаманець ручної роботи буде підходящої покупкою.

 

6. Подарунковий набір шкарпеток Happy Socks, 680 гривень

Звичайно ж ми не можемо не згадати про шкарпетках. Але в нашому інтернет-магазині представлений не звичайний товар. У нас ви можете придбати набори оригінальних і яскравих шкарпеток, від яких прийде в захват будь-який чоловік має почуття гумору.

 


 

Унисекс часы в подарок WEWOOD Motus Chocolate  Подарочный новогодний кофейный набор Сourage  Очки из дерева ModnoWood ELEGANCE GREY

 


 

7. Дерев'яні наручні годинники WeWood Motus, 3900 гривень

Представляємо вашій увазі дуже популярний зараз аксесуар - дерев'яні наручні годинники. Шикарний і дорогий подарунок оцінить будь-який чоловік, люблячий точність і пунктуальність. У нас ви зможете купити популярні моделі дерев'яних годин відомої марки WeWood.

 

8. Подарунковий кавовий набір Courage, 430 гривень

Для цінителів кави та інших гарячих напоїв ми пропонуємо вам купити універсальний подарунковий набір, в який входить стильна чашка, запашну каву в зернах і оригінальні солодощі - кавові зерна в шоколаді і зефірки. Нехай ваш хлопець згадує вас, кожен раз як буде насолоджуватися чашкою гарячої кави або чаю.

 

9. Окуляри сонцезахисні з дерева Elegance Grey, 4300 гривень

Скоро прийде весна і настануть теплі, сонячні дні. Підготуйтеся заздалегідь і подаруйте вашій другій половинці дерев'яні сонцезахисні окуляри. Дуже модний і стильний аксесуар сподобається абсолютно всім. Чого вже гріха таїти - окуляри то унісекс, так що зрідка (а може й часто зможете позичати їх у свого коханого чоловіка.

 


 

Звичайно ж всі списки і рейтинги містять 10 позицій, але ми вирішили що останнім але найважливішим подарунком для вашого улюбленого буде ваша любов і теплота, з якою ви до нього ставитеся. А подарунки куплені у нас зможуть тільки підкреслити цей факт.

Залишити коментар